Lorihoxha

Instagram, YouTube, Twitter, Facebook photos and videos.

Mijëra euro, Lori Hoxha harxhon qimet e kokës për këtë veshje Nëse ju pëlqen videoja mos harroni të bëni "Like". Klikoni në butonin "Subscribe" dhe tek për të pasur njoftimet më të fundit në kohë reale dhe gjithashtu për ...
Lori Hoxha dhe Vis Bajraktari kapen mat në Tiranë/Të gjithë mendonin se ishin ndarë.. Lori #Hoxha dhe #Vis #Bajraktari kapen mat në Tiranë/Të gjithë mendonin se ishin ndarë.. #Lajme #Shqip #Online® Është kanali kryesor i informacionit shqip.
Sara and Ledion's Wedding- Dasma e Sares dhe Ledionit Dasma e Sares dhe Ledionit, ne Liqenin e Komos. Gusht 2018 Planning by Lake Como Weddings https://www.thelakecomoweddingplanner.com Creative ...
Wedding madness BTS - Sara Hoxha & Ledion Lico - Dasma e Sares Thank you for watching! Subscribe for more videos :) Follow the girls: Lori Hoxha: https://www.instagram.com/lorihoxha/?hl=en Sara Hoxha: ...
Lori Hoxha në ENERGY Radio / You&Me | Full Interview Lori Hoxha në ENERGY Radio / You&Me | Full Interview. Çdo ditë nga e Hëna në të Premte, prej orës 14:00 me Julka, Arjonin dhe Zoga. www.radionrg.al NRG ...
Shiko kush pergjigjet - Lori Hoxha & Xhemi Shehu; Marin Mema & Isli Islami Moderatore: Luana Vjollca Kapitenë: Edi Manushi & Gent Hazizi Të ftuar: Lori Hoxha, Sara Hoxha, Xhemi Shehu, Marin Mema, Albana Osmani dhe Isli Islami Na ...
Isli Islami & Marin Mema vs Sara & Lori Hoxha, sfidë me pantomime; Albana Osmain... Moderatore: Luana Vjollca Kapitenë: Edi Manushi & Gent Hazizi Të ftuar: Lori Hoxha, Sara Hoxha, Xhemi Shehu, Marin Mema, Albana Osmani dhe Isli Islami Na ...
Shiko kush LUAN - Betejë Kërcimi Sara vs Lori Hoxha & Isli Islami vs Albana... Moderatore: Luana Vjollca Kapitenë: Edi Manushi & Gent Hazizi Të ftuar: Lori Hoxha, Sara Hoxha, Xhemi Shehu, Marin Mema, Albana Osmani dhe Isli Islami Na ...
Shiko kush LUAN, 23 Dhjetor 2017, Entertainment show Moderatore:Luana Vjollca Kapitenë: Edi Manushi & Gent Hazizi Të ftuar: Lori Hoxha, Sara Hoxha, Xhemi Shehu, Marin Mema, Albana Osmani dhe Isli Islam Na ...

Load More